Podmínky použití

Podmínky použití

Předplatné můžete kdykoli zrušit. Platba bude stržena z vašeho účtu Apple. Předplatné se automaticky obnovuje, pokud ho nezrušíte alespoň 24 hodin před koncem aktuálního zúčtovacího období.