Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Μπορείς να ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή. Η πληρωμή θα χρεωθεί στον λογαριασμό Apple σου. Η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα, εκτός αν ακυρωθεί τουλάχιστον 24 ώρες πριν από το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης.