תנאי שימוש

תנאי שימוש

אפשר לבטל בכל עת. התשלום יחויב בחשבון Apple שלך. המנוי מתחדש אוטומטית, אלא אם מבטלים אותו לפחות 24 שעות לפני סוף תקופת החיוב הנוכחית.